Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
Mealprep de curry voor een snelle vega maaltijd.

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g quinoa
- ½ basisrecept kikkererwtencurry (Zie recept elders op de website)
- 400 ml kokosmelk
- 12½ g verse bieslook
- 600 g gebroken sperziebonen
Advertentie
Bereiden
- Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm ondertussen het basisrecept met de kokosmelk in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer af en toe. Snijd de bieslook fijn en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Roer ¾ van de bieslook door de curry.
- Verdeel de quinoa met de sperziebonen over diepe borden en schep de curry op de quinoa. Bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:
Zoek op de site naar 1194247 voor het basisrecept 'Kikkererwtencurry'.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 875 kcal
- eiwit 25 g
-
koolhydraten 89 g
waarvan suikers 11 g -
vet 42 g
waarvan verzadigd 24 g - natrium 1.000 mg
- vezels 20 g
Ook te zien in
Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
- 300 g quinoa
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- ½ basisrecept kikkererwtencurry
- 400 ml kokosmelk
Verwarm ondertussen het basisrecept met de kokosmelk in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer af en toe.
- 12½ g verse bieslook
- 600 g gebroken sperziebonen
Snijd de bieslook fijn en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
Roer ¾ van de bieslook door de curry.
Verdeel de quinoa met de sperziebonen over diepe borden en schep de curry op de quinoa. Bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:
Zoek op de site naar 1194247 voor het basisrecept 'Kikkererwtencurry'.