bewaar
Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade
Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade
bewaar

Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade

Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorencouscous

125 g

zongedroogde tomatentapenade

400 ml

kokend water

½

basisrecept geroosterde spitskool

15 g

verse munt

Dit heb je nodig

  • vershoudfolie

Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.

Aan de slag

1

Doe de couscous in een ruime lage schaal. Roer er de tomatentapenade door. Schenk er het water bij en roer door.

2

Leg de helft van het basisrecept erop en dek af met vershoudfolie. Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen de munt fijn. Verwijder de folie en neem de parten uit de schaal. Roer de couscous los met een vork, meng de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg de kool erop en bestrooi met de pistachenoten.

bereidingstipZoek op de site naar 1194253 voor het basisecept 'Geroosterde spitskool'.