Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

850 kcal

15 min. bereiden

4.4/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 0.5 basisrecept kruidig gehakt

    basisrecept kruidig gehakt

  • 520 gram pastasaus

    pastasaus

  • 300 gram biologische fusilli volkoren

    biologische fusilli volkoren

  • 250 gram mozzarella

    mozzarella

  • 7.5 gram verse basilicum

    verse basilicum

2020 nr. 07 - Snel, slim, simpel

Aan de slag

  1. Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

  2. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.

  • bereidingstipZoek op de site naar 1194256 voor het basisrecept 'Kruidig gehakt'.

Wat vond je van dit recept?

Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig