Vol­ko­ren­pas­ta met ge­hakt­saus en moz­za­rel­la

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

(6) waardeer
italiaans hoofdgerecht Volkoren pasta voor een voedzame twist. 4 personen
5 6

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
  2. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194256 voor het basisrecept 'Kruidig gehakt'.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 49 g
  • koolhydraten 65 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 18 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vol­ko­ren­pas­ta met ge­hakt­saus en moz­za­rel­la

1
1
  • ½ basisrecept kruidig gehakt
  • 520 g pastasaus

Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

2
2
  • 300 g biologische fusilli volkoren

Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 250 g mozzarella
  • 7½ g verse basilicum

Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof.

4
4

Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194256 voor het basisrecept 'Kruidig gehakt'.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.