Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

390 kcal

25 min. bereiden

licht pittig

4.1/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminiumfolie


BBQ-gids 2024 - BBQ-gids 2024

BBQ magazine 2021 - BBQ magazine 2021

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.

  2. Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.

  3. Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.

  • combinatietipLekker met ongezoete plantaardige yochurt kokos.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig