Tosti-geitenkaas met tomaat en rucola
Fantostisch, het kan dus wel: een gezonde tosti! Bakken maar, deze tosti-geitenkaas met tomaat en rucola.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 tomaten
- 8 sneetjes volkorenbrood
- 200 g chavroux frais nature 45+
- 42½ g rucola
- 4 el milde olijfolie
Advertentie
Bereiden
- Snijd de tomaten in plakjes. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas. Beleg de helft van de sneetjes met de tomaat en rucola en breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes en druk aan.
- Zet per 2 tosti's één koekenpan op laag vuur. Verhit per koekenpan 2 el olie en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer voorzichtig halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.
bereidingstip:
Je kunt ook de tosti’s zonder olie of boter bereiden in een tosti-ijzer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 13 g
-
koolhydraten 28 g
waarvan suikers 3 g -
vet 21 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 440 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Tosti-geitenkaas met tomaat en rucola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tosti-geitenkaas met tomaat en rucola
- 2 tomaten
- 8 sneetjes volkorenbrood
- 200 g chavroux frais nature 45+
Snijd de tomaten in plakjes. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas.
- 42½ g rucola
Beleg de helft van de sneetjes met de tomaat en rucola en breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes en druk aan.
Zet per 2 tosti's één koekenpan op laag vuur.
- 4 el milde olijfolie
Verhit per tosti 1 el olie en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer voorzichtig halverwege.
Snijd schuin doormidden en serveer.
bereidingstip:
Je kunt ook de tosti’s zonder olie of boter bereiden in een tosti-ijzer.