Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

355 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Verwijder de pitten van de dadels en snijd in kleine stukjes. Boen de appel schoon, snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met de koek- en speculaaskruiden. Doe de dadelstukjes, appelblokjes, ahornsiroop en het water in een koekenpan en bak ca. 8 min. op middelhoog vuur.

  2. Hak ondertussen de walnoten grof. Verdeel de plantaardige kwark over kommen en verdeel het dadel-appelmengsel en de walnoten erover. Verdeel de pindakaas daarover en bestrooi met het kokosrasp.

Wat vond je van dit recept?

Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas

Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig