Pasta pesto met kip en tomaat
Pasta pesto met kip en tomaat

Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

15 min. bereiden
98waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

500 g

cherrytomaten

85 g

rucola

95 g

groene pesto in potje

200 g

gekookte kipreepjes

100 g

geraspte kaas pittig 45+

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).

2

Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rucola grof.

3

Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.