bewaar
Maiskolven met aïoli en feta van de bbq
Maiskolven met aïoli en feta van de bbq
bewaar

Maiskolven met aïoli en feta van de bbq

Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.

20 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

maiskolven

100 g

feta 43+

95 g

aioli

1 tl

gerookte paprikapoeder

Dit heb je nodig

  • barbecue

Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Kook de maiskolven 5 min. Neem uit de pan en laat goed uitlekken. Gril ca. 10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.

2

Verkruimel ondertussen de feta op een plat bord. Bestrijk de kolven rondom met de aioli, rol door de feta en bestrooi met de paprikapoeder. Serveer op een grote schaal.

serveertipLekker met platte peterselie.