bewaar
BBQ portobello 'caprese'
BBQ portobello 'caprese'
bewaar

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

cherrytomaten aan de tak

4

portobello's

1 el

arachideolie

4 el

Bertolli pizzasaus originale

12

Galbani mini-mozzarellabolletjes

2 takjes

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.

2

Vul de portobello’s met de pizzasaus en verdeel de mozzarellabolletjes en tomaten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met een paar blaadjes basilicum en bestrooi met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.
variatietipVervang de tomaten door paprikareepjes of olijven. Of door salami (het gerecht is dan niet meer vegetarisch).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig