BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

110 kcal

20 min. bereiden

4.2/5

(49)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)


2022 nr. 05 - Zin in de zomer!

BBQ-gids 2024 - BBQ-gids 2024

BBQ magazine 2021 - BBQ magazine 2021

Allerhande special - BBQ & borrel 2025

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.

  2. Verdeel de pastasaus, minimozzarellabolletjes en de tomaten over de portobello’s. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met de basilicumblaadjes en bestrooi met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.
  • variatietipVervang de tomaten door paprikareepjes of olijven. Of door salami (het gerecht is dan niet meer vegan).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig