BBQ portobello caprese
BBQ portobello caprese

BBQ portobello caprese

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

20 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

1 personen

250 g

cherrytomaten aan de tak

4

portobello's

1 el

arachideolie

4 el

Mister Kitchen pizzasaus original

12

Galbani mini-mozzarellabolletjes

2 takjes

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Snijd het voetje van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie. Vul de portobello’s met de pizzasaus en verdeel de mozzarellabolletjes en tomaten erover.

2

Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met een paar blaadjes basilicum en bestrooi met peper en zout.

tip

combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.

variatietipVervang de tomaten door paprikareepjes of olijven. Of door salami (het gerecht is dan niet meer vegetarisch).