Salamichips met mosterddip
Salamichips met mosterddip

Salamichips met mosterddip

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

5 min. bereiden
15 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

6 personen

100 g

AH Biologisch salami in plakjes

10 g

verse platte peterselie

7½ g

verse dille

2 el

fijne mosterd

4 el

mayonaise

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Leg de salamiplakjes in 1 laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. tot knapperige chips.

2

Snijd ondertussen de peterselie en dille heel fijn. Meng in een kommetje met de mosterd en mayonaise tot een dip.

3

Schep de salamichips met een spatel op een bord met keukenpapier, laat uitlekken en afkoelen. Serveer de chips met de dip.

tip

Salamichips met mosterddip

Instructievideo - 00:19 min.