bewaar
Cupcakes met peer en kaneel
Cupcakes met peer en kaneel
bewaar

Cupcakes met peer en kaneel

Staan de kleine koks te popelen om te helpen? Bak samen cupcakes met peer en kaneel. Lekker en leuk!

30 min. bereiden
20 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

12 personen

2

Conference peren

2 tl

gemalen kaneel

300 g

mix voor cupcakes

2

witte scharreleieren

100 g

ongezouten roomboter

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes

  • papieren muffinvormpjes

Staan de kleine koks te popelen om te helpen? Bak samen cupcakes met peer en kaneel. Lekker en leuk!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 C. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Meng de kaneel erdoor.

2

Vul de holtes van de muffinvorm met de papieren muffinvormpjes. Maak het cupcakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de eieren en boter. Voeg de peer toe. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak in het midden van de oven in 15-20 min. gaar.

serveertipVersier de afgekoelde cupcakes met decoratiestiften, fondant en/of glazuur en maak er paddenstoelen of egels van.