bewaar
Volkorentosti met kaas en paprika
Volkorentosti met kaas en paprika
bewaar

Volkorentosti met kaas en paprika

Vandaag op het menu: gezonde tosti!

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

1 el

witte natuurazijn

2

rode paprika's

4 plakken

jong belegen kaas 30+

8 sneetjes

volkorenbrood

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

4 el

milde olijfolie

Vandaag op het menu: gezonde tosti!

Aan de slag

1

Snijd de rode ui in dunne halve ringen, giet er kokend water over en laat uitlekken. Meng de ui met de azijn en laat staan tot gebruik.

2

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in flinterdunne repen. Halveer de plakken kaas.

3

Beleg de helft van het brood met de helft van de kaas. Verdeel de ui en paprika erover en bestrooi met de Italiaanse kruiden. Bedek met de rest van de kaas en de rest van de sneetjes brood.

4

Verhit 2 grote koekenpannen met de olie en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer halverwege. Snijd doormidden en serveer.

bereidingstipJe kunt de tosti’s ook zonder olie of boter bereiden in een tosti-ijzer.

variatietipJe kunt de tosti’s ook met extra beleg, zoals rosbief, maken.