bewaar
Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki
Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki
bewaar

Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki

Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 porties

400 g

kikkererwten in blik

150 g

koelverse tzatziki

¼ tl

chilivlokken

4

wortel-tortillawraps

½

komkommer

155 g

gegrilde rode paprikareepjes in pot

50 g

babyspinazie

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!

Aan de slag

1

Doe de kikkererwten in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de kikkererwten met de 20 gram tzatziki (per 4 porties) en de chilivlokken en stamp grof met de pureestamper. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de halve komkommer in plakjes en laat de paprikareepjes uitlekken.

3

Bestrijk de wraps met de rest van de tzatziki en beleg vervolgens met de spinazie, kikkererwtenpuree, komkommer en gegrilde-paprikareepjes. Rol strak op en snijd schuin door.