Salade van kikkererwten met quinoa

Pimp je quinoa met pesto, aspergetips, gebakken kikkererwten en gegrilde rode paprika. Lekker én supersnel op tafel.

655 kcal

15 min. bereiden

4.2/5

(90)

Ingrediënten

Aantal personen

2021 week 21-24 - 2021 week 21-24

Aan de slag

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de aspergetips en doe in een vergiet. Giet de quinoa erboven af en laat staan tot gebruik.

  2. Spoel ondertussen de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en bak de kikkererwten met peper en zout ca. 4 min. op middelhoog vuur.

  3. Snijd de romaatjes in kwarten en laat de paprika uitlekken. Meng de quinoa met de helft van de pesto, de groene asperges, romaatjes en paprikareepjes. Verdeel de gebakken kikkererwten erover en besprenkel met de rest van de pesto. Breng op smaak met peper en zout.

  • combinatietip Lekker met verkruimelde feta.

Wat vond je van dit recept?

Salade van kikkererwten met quinoa

Pimp je quinoa met pesto, aspergetips, gebakken kikkererwten en gegrilde rode paprika. Lekker én supersnel op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig