bewaar
Zalm uit de oven
Zalm uit de oven
bewaar

Zalm uit de oven

Besprenkel zalm met olie, peper en zout en de oven zorgt ervoor dat-ie perfect gaar wordt.

5 min. bereiden
20 min. oventijd
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

580 g

verse zalmfilets

2 el

milde olijfolie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Besprenkel zalm met olie, peper en zout en de oven zorgt ervoor dat-ie perfect gaar wordt.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C.

2

Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olijfolie, zout en peper. Zet de zalm 20-25 min. in het midden van de oven, afhankelijk van hoe gaar je de vis wilt hebben en de dikte van de filet.

3

De zalm is klaar als hij aan de binnenkant nog een beetje glazig is, maar wel warm.

combinatietipLekker met citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm uit de oven

Besprenkel zalm met olie, peper en zout en de oven zorgt ervoor dat-ie perfect gaar wordt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig