Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

495 kcal

15 min. bereiden

4/5

(422)

Ingrediënten

Aantal personen

januari 2022 - januari 2022

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.

  2. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.

  3. Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

  • vegatipIn plaats van wilde zalm kun je ook 75 g geroosterde grofgehakte pecannoten gebruiken.

Wat vond je van dit recept?

Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig