Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm
Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.
495 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
400 g
400 g
1 el
250 g
200 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
januari 2022 - januari 2022
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
- vegatipIn plaats van wilde zalm kun je ook 75 g geroosterde grofgehakte pecannoten gebruiken.
Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm
Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
vegatip:In plaats van wilde zalm kun je ook 75 g geroosterde grofgehakte pecannoten gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
400 g verse gesneden snijbonen
400 g champignons
1 el milde olijfolie
250 g diepvries wilde zalmfilets
200 g zuivelspread knoflook en kruiden





