Overnight oats met mango
Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!
325 kcal
10 min. bereiden, 8 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
60 g
450 g
150 g
250 g
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
juli 2022 - juli 2022
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof.
Meng de drinkyoghurt met het sinaasappelrasp en -sap, de havermout, helft van de amandelen en ⅔ van de mangostukjes. Verdeel over de kleine kommen of glazen en verdeel de rest van de mangostukjes erover. Dek de kommen af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de amandelen.
- bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
Overnight oats met mango
Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!

4 personen
325 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof.
Meng de drinkyoghurt met het sinaasappelrasp en -sap, de havermout, helft van de amandelen en ⅔ van de mangostukjes. Verdeel over de kleine kommen of glazen en verdeel de rest van de mangostukjes erover. Dek de kommen af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de amandelen.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
60 g ongebrande amandelen
450 g drinkyoghurt passievrucht mango
150 g volkoren havermout
250 g diepvries mangostukjes
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie




