Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!
Ingrediënten
4 personen
1 l
halfvolle yoghurt
150 g
volkoren havermout fijne vlokken
250 g
diepvries zomerfruit
100 g
AH verrijker rozijn walnoot en hazelnoot
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie
Aan de slag
Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!

4 personen
395 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 l halfvolle yoghurt
150 g volkoren havermout fijne vlokken
250 g diepvries zomerfruit
100 g AH verrijker rozijn walnoot en hazelnoot
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie