Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!

655 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(91)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 25 gram verse gember

    verse gember

  • 5 varkensfiletlapjes à la minute naturel

    varkensfiletlapjes à la minute naturel

  • 4 eetlepel arachideolie

    arachideolie

  • 225 gram Thaise noedels zilvervliesrijst

    Thaise noedels zilvervliesrijst

  • 4 eetlepel pindakaas met stukjes noot

    pindakaas met stukjes noot

  • 1 eetlepel limoensap

    limoensap

  • 6 eetlepel kokend water

    kokend water

  • 800 gram Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel

    Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel

Dit heb je nodig

  • wok


juli 2022 - juli 2022

Aan de slag

  1. Rasp de tenen knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Snijd de filetlapjes in de breedte in reepjes van ca. 2 cm. Meng de geraspte knoflook en gember met de helft van de olie en schep de filetreepjes erdoor. Breng op smaak met peper.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  3. Meng ondertussen de pindakaas met het limoensap en het kokende water tot een dressing.

  4. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de filetreepjes met de aanhangende olie toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Meng de noedels met de pindadressing, wokgroente en filetreepjes en verdeel over kommen.

  • combinatietipLekker met koriander.

Wat vond je van dit recept?

Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig