Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!
655 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 tenen knoflook
knoflook
25 gram verse gember
verse gember
5 varkensfiletlapjes à la minute naturel
varkensfiletlapjes à la minute naturel
4 eetlepel arachideolie
arachideolie
225 gram Thaise noedels zilvervliesrijst
Thaise noedels zilvervliesrijst
4 eetlepel pindakaas met stukjes noot
pindakaas met stukjes noot
1 eetlepel limoensap
limoensap
6 eetlepel kokend water
kokend water
800 gram Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
juli 2022 - juli 2022
Rasp de tenen knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Snijd de filetlapjes in de breedte in reepjes van ca. 2 cm. Meng de geraspte knoflook en gember met de helft van de olie en schep de filetreepjes erdoor. Breng op smaak met peper.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Meng ondertussen de pindakaas met het limoensap en het kokende water tot een dressing.
Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de filetreepjes met de aanhangende olie toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de noedels met de pindadressing, wokgroente en filetreepjes en verdeel over kommen.
- combinatietipLekker met koriander.
Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!

hoofdgerecht
4 personen
655 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de tenen knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Snijd de filetlapjes in de breedte in reepjes van ca. 2 cm. Meng de geraspte knoflook en gember met de helft van de olie en schep de filetreepjes erdoor. Breng op smaak met peper.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Meng ondertussen de pindakaas met het limoensap en het kokende water tot een dressing.
Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de filetreepjes met de aanhangende olie toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de noedels met de pindadressing, wokgroente en filetreepjes en verdeel over kommen.
combinatietip:Lekker met koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tenen knoflook
25 g verse gember
5 varkensfiletlapjes à la minute naturel
4 el arachideolie
225 g Thaise noedels zilvervliesrijst
4 el pindakaas met stukjes noot
1 el limoensap
6 el kokend water
800 g Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
Dit heb je nodig
wok




