bewaar
Wedge salad
Wedge salad
bewaar

Wedge salad

Wedden dat je deze wedge salad vaker gaat maken! Want waarom een salade snijden als je ook een mooie part kunt serveren?

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

125 g

De Vegetarische Slager geroockte speckjes

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbroden

1 teen

knoflook

1 el

olijfolie

100 g

radijsjes

230 g

snoepkomkommers

½ krop

ijsbergsla

90 ml

caesardressing

4 el

Parmigiano Reggiano-flakes

Wedden dat je deze wedge salad vaker gaat maken! Want waarom een salade snijden als je ook een mooie part kunt serveren?

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de speckjes 5-6 min. op middelhoog vuur.

2

Snijd ondertussen de sneetjes brood in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Neem de speckjes uit de pan en bewaar tot gebruik. Verhit de pan opnieuw met de rest van de olie en bak de broodblokjes ca. 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Zet het vuur uit.

3

Snijd ondertussen de radijsjes en snoepkomkommer in de breedte in dunne plakjes. Snijd de krop ijsbergsla in 4 parten.

4

Verdeel wedges ijsbergsla met de snijkanten naar boven over borden. Besprenkel met de caesardressing en verdeel er de speckjes, kaasflakes, croutons, komkommer en radijs over.

combinatietipLekker met stokbrood of frietjes.

Wedge salad

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wedge salad

Wedden dat je deze wedge salad vaker gaat maken! Want waarom een salade snijden als je ook een mooie part kunt serveren?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig