Ovenschotel met zalm en roerbakgroente

Hoteldebotel van deze ovenschotel, want je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig én in 15 min. staat-ie al in de oven! Voel je de vlinders in je buik al?

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 C. Snipper de ui en snijd de zalm in stukken van ca. 2 cm. Doe de ovenschotel spinazie roommix met de kookzuivel en het water in een steelpan en breng aan de kook.

  2. Verdeel de ui en roerbakgroente over de ovenschaal, verdeel de zalm erover en schenk het roommengsel erover. Dek af met het bladerdeeg en stop de zijkanten in. Bak ca. 30 min. in de oven tot het bladerdeeg lichtbruin en knapperig is. Serveer direct.

  • vegatipVervang de zalm door 1 schaal gegrilde stukjes (260 g, Garden Gourmet).
  • variatietipLiever geen vis? Vervang de zalm dan door blokjes kipdijfilet en bak 25-30 min. in de oven.

Ovenschotel met zalm en roerbakgroente

Hoteldebotel van deze ovenschotel, want je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig én in 15 min. staat-ie al in de oven! Voel je de vlinders in je buik al?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig