Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes

Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.

385 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in dunne halve ringen en halveer de plakken kaas.

  2. Snijd de broodjes open en beleg elke helft met een halve plak kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is.

  3. Verwarm ondertussen de restjes soep ca. 10 min op laag vuur. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is. Serveer de soep met de kaas-uibroodjes.

Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes

Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig