Uiensoep met broccoli en mini frittata
Uiensoep met broccoli en mini frittata
bewaar
bewaar

Uiensoep met broccoli en mini frittata

Uiensoep is een all time favorite en de restjes smaken heel goed bij deze mini-frittata's.

20 min. bereiden
25 min. oventijd
0waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in flinterdunne schijfjes met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline.

2

Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak ca. 10 min. tot de aardappelen bijna gaar zijn. Schep regelmatig om.

3

Vet ondertussen de muffinvorm in met de rest van de olie. Klop de eieren los in een grote kom en meng met de kaas, ui, aardappel, peper en eventueel zout.

4

Verdeel over 8 muffinholtes (per 4 personen) en bak de mini-frittata’s ca. 25 min. in de oven. Laat 5 min. afkoelen en haal ze uit de vorm.

5

Verwarm ondertussen de soep 5 min. op laag vuur en serveer met de mini-frittata’s.

algemeenZo maak je uiensoep met broccoli.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Uiensoep met broccoli en mini frittata

Uiensoep is een all time favorite en de restjes smaken heel goed bij deze mini-frittata's.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig