bewaar
Havermoutpap met banaan en peer
Havermoutpap met banaan en peer
bewaar

Havermoutpap met banaan en peer

Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

bananen

600 ml

halfvolle melk

200 ml

water

120 g

volkoren havermout

1½ tl

gemalen kaneel

2

Conference peren

1 el

milde olijfolie

½ el

honing

Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!

Aan de slag

1

Prak de bananen fijn. Doe de melk en het water in een steelpan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Voeg de banaan, havermout, ⅔ van de kaneel en eventueel zout toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.

2

Boen ondertussen de peren schoon en snijd in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peer met de honing 5-8 min. op middelhoog vuur.

3

Verdeel de havermoutpap over diepe kommen. Verdeel de peer erover en bestrooi met de rest van de kaneel.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermoutpap met banaan en peer

Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig