bewaar
Krokante wraps met kidneybonen en kool-mangosalade
Krokante wraps met kidneybonen en kool-mangosalade
bewaar

Krokante wraps met kidneybonen en kool-mangosalade

Heb je wraps over? Bak ze krokant! Bestrooi met je favoriete toppings en klaar is je gezonde lunchgerecht. Zo kom je de middag wel door.

20 min. bereiden
8 min. oventijd
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

diepvries mangostukjes

4

volkoren tortillawraps

3 el

milde olijfolie

400 g

kidneybonen in blik

1 tl

gemalen komijnzaad

2 el

water

1

bosui

½

rode kool

5 g

verse munt

1 el

witte natuurazijn

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Heb je wraps over? Bak ze krokant! Bestrooi met je favoriete toppings en klaar is je gezonde lunchgerecht. Zo kom je de middag wel door.

Aan de slag

1

Ontdooi de mango. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met de ⅓ van de olie en bak in ca. 8 min. in de oven krokant.

2

Verhit ondertussen ⅓ van de olie in een koekenpan, voeg de bonen met en komijnzaad toe en bak ze 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het water toe en prak de bonen een beetje plat met een houten lepel. Breng op smaak met peper.

3

Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en de rodekool in reepjes. Snijd de mango in kleinere blokjes van ca. ½ cm en snijd de muntblaadjes fijn. Meng de rodekool met de mango, bosui, munt, de rest van de olie en azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Besmeer de krokante wraps met de geprakte bonen en verdeel de rode kool-mangosalade erover.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante wraps met kidneybonen en kool-mangosalade

Heb je wraps over? Bak ze krokant! Bestrooi met je favoriete toppings en klaar is je gezonde lunchgerecht. Zo kom je de middag wel door.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig