Bagel met roerei, rucola, bosui en dille
Bagel met roerei, rucola, bosui en dille
bewaar
bewaar

Bagel met roerei, rucola, bosui en dille

EI-ndelijk een bagel met roerei, rucola, bosui en dille. Een lunch om van te smullen.

15 min. bereiden
3 min. oventijd
2waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de rucola grof, de bosuitjes in ringetjes en de dille fijn. Klop de scharreleieren los met de halfvolle melk, de bosui, peper en eventueel zout.

3

Verhit de roomboter op laag vuur in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net is gestold. Meng de dille erdoor. Snijd de bagels in de lengte doormidden, beleg alle snijkanten met de rucola en verdeel het roerei erover. Breng op smaak met peper.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bagel met roerei, rucola, bosui en dille

EI-ndelijk een bagel met roerei, rucola, bosui en dille. Een lunch om van te smullen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig