Pinsa romana met paddenstoelen en truffel
Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!
345 kcal
15 min. bereiden, 5 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
1
125 g
200 g
2 el
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
oktober 2023 - oktober 2023
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bestrooi de pinsa met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.
Haal de pinsa uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pinsa romana met paddenstoelen en truffel
Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!

4 personen
345 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bestrooi de pinsa met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.
Haal de pinsa uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pinsa
125 g geraspte mozzarella
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el extra vierge olijfolie
1 el truffeltapenade




