Gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade
Gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade
bewaar
bewaar

Gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade

Wist je dat je portobello's uitstekend kunt vullen? Dat zie je in dit recept voor gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade! Lekker met pijnboompitten, peterselie en groene pesto.

20 min. bereiden
10 min. oventijd
4waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Veeg de portobello's schoon met keukenpapier, verwijder de steel en bestrijk de bolle kant met de helft van de olie. Leg de portobello’s met de bolle kant naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Verdeel de pesto erover en leg er een plakje geitenkaas op. Bestrooi met de pijnboompitten, peper en eventueel zout. Bak de gevulde portobello’s ca. 10 min. in de oven.

3

Snijd ondertussen de courgette in blokjes van een ½ cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en roerbak de courgette 3 min. op middelhoog vuur.

4

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de halve vrucht. Snijd de peterselie grof. Meng de rucola met de peterselie, courgette, ½ tl citroenrasp (per 2 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de portobello’s met de courgettesalade.

allergietipDit recept is alleen glutenvrij met AH pijnboompitten.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade

Wist je dat je portobello's uitstekend kunt vullen? Dat zie je in dit recept voor gevulde portobello met geitenkaas en courgettesalade! Lekker met pijnboompitten, peterselie en groene pesto.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig