Halloumi met hot honey van de BBQ
Halloumi met hot honey van de BBQ
bewaar
bewaar

Halloumi met hot honey van de BBQ

It's hot hot hot! Met een kwartiertje heb jij deze halloumi met hot honey van de BBQ al gemaakt. Genieten!

15 min. bereiden
15 min. wachten
zeer pittig
1waardering

Aan de slag

1

Week de tapasprikkers in water en steek de barbecue aan. Leg de stukken halloumi plat neer en snijd horizontaal doormidden. Snijd vervolgens elke plak in 3 gelijke stukken (per 12 porties), zodat je in totaal 12 plakken krijgt.

2

Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe samen met de honing, olie, het citroensap, de chilivlokken en eventueel zout in een kom. Voeg de plakken halloumi toe. Meng tot alles bedekt is en laat 15 min. marineren.

3

Steek de tapasprikkers tot de helft in de korte kant van de plakken halloumi. Gril de plakken halloumi ca. 5-6 min. op de barbecue tot er mooie grillstrepen ontstaan. Keer halverwege om. Besprenkel de halloumi met de rest van de marinade.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloumi met hot honey van de BBQ

It's hot hot hot! Met een kwartiertje heb jij deze halloumi met hot honey van de BBQ al gemaakt. Genieten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig