Nasi
Nasi
bewaar
bewaar

Nasi

Voluit is het eigenlijk 'nasi goreng' maar ondertussen snappen we allemaal wat er met nasi bedoeld wordt: gebakken rijst! Deze Nederlandse versie maken we met ham, voorgesneden groente en een handig bakje boemboe. Dat scheelt tijd.

20 min. bereiden
2waarderingen

    Aan de slag

    1

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakkingen, giet af en laat staan tot gebruik.

    2

    Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de nasigroente 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de boemboe, ham en het water toe en bak 2 min. mee.

    3

    Voeg de rijst toe en verwarm al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur.

    combinatietipLekker met gebakken ei, ppindasaus, gebakken uitjes, atjar en/of kroepoek.
    vegatipVervang de hamblokjes door gebakken pittige tofureepjes pittig
    algemeenMeer weten over kooktechnieken?

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Nasi

    Voluit is het eigenlijk 'nasi goreng' maar ondertussen snappen we allemaal wat er met nasi bedoeld wordt: gebakken rijst! Deze Nederlandse versie maken we met ham, voorgesneden groente en een handig bakje boemboe. Dat scheelt tijd.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig