Flatbread crispy chicken

Deze flatbread met crispy chicken met honing-hoisin saus is net zo lekker als dat 'ie kleurrijk is.

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm een kleine koekenpan zonder olie of boter en rooster de sesamzaadjes 1-2 min. Laat afkoelen op een bordje.

  2. Snijd de komkommer in plakjes en de rode peper in ringen.

  3. Bereid de krokante kipfilethaasjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Meng de hoisinsaus met de honing en het water.

  5. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Schep ondertussen de kipfilethaasjes om met de hoisinsaus en bestrooi met de sesamzaadjes.

  7. Vouw de flatbreads open en besmeer de binnenkant met de Japanse mayo. Beleg met de komkommer, peen julienne en hoisin-kip. Vouw dicht en garneer met de koriander, ingelegde ui en rode peperringen.

Flatbread crispy chicken

Deze flatbread met crispy chicken met honing-hoisin saus is net zo lekker als dat 'ie kleurrijk is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig