Crispy sushi taco's van Saitaku (advertentie)

Koken met Saitaku: wie zegt dat je moet kiezen tussen sushi en taco’s? Met Saitaku maak je deze heerlijke viral sushi taco’s in een handomdraai. Serveer ze met je favoriete groente, vis of vlees, zoals deze taco’s met tonijn, komkommer en avocado.

35 min. bereiden / 10 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Doe de tonijn uit blik in een kom en voeg de sushi-sojasaus, pittige mayonaise en een snufje zout toe. Meng goed door elkaar en zet het mengsel in de koelkast.

  3. Snijd de nori-vellen in ronde vormen. Verdeel een dunne laag sushirijst over elk rondje en druk voorzichtig aan met je vingers zodat de rijst goed blijft plakken. Besprenkel de rijst licht met bakspray.

  4. Plaats de nori-rondjes in de airfryer in een taco-vorm. Bak ze 10–15 minuten op 180°C tot ze krokant zijn. Snij ondertussen de avocado en komkommer in blokjes.

  5. Haal de krokante nori-taco’s uit de airfryer en beleg ze met blokjes avocado, komkommer en het tonijnmengsel.

  • serveertipMaak de taco’s af met een beetje sushi sojasaus, wasabi mayo en bestrooi met geroosterd zwart sesamzaad.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Saitaku. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Crispy sushi taco's van Saitaku (advertentie)

Koken met Saitaku: wie zegt dat je moet kiezen tussen sushi en taco’s? Met Saitaku maak je deze heerlijke viral sushi taco’s in een handomdraai. Serveer ze met je favoriete groente, vis of vlees, zoals deze taco’s met tonijn, komkommer en avocado.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig