Spicy Korean chicken nacho's (advertorial)

Gochujang + loaded nacho's = een droom duo. Deze spicy Korean chicken nacho's móét je proberen!

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een pan water met zout aan de kook. Leg de kipfilets erin en kook in 10-12 min. zachtjes gaar. Haal de kipfilets uit de pan en laat iets afkoelen.

  2. Meng ondertussen 1 el gochujang met de honing, sojasaus en sesamolie in een grote kom. Snijd de bosui in ringen. Trek de kipfilets met 2 vorken in plukjes uit elkaar en meng met de saus.

  3. Verdeel de helft van de Doritos over de ovenschaal en verdeel daar de helft van de kip, mozzarella en bosui over. Maak een tweede laag met de rest. Bak ca. 20 min in de oven.

  4. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes van 1 cm en meng met de rodekool, sesamzaad en rijstazijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Haal de nacho’s uit de oven en verdeel 1/4e van de salade erover. Serveer de rest ernaast. Meng de rest van de gochujang met de mayonaise en de tl water en verdeel over de nacho’s. Lekker met koriander.

Gerelateerde recepten

Spicy Korean chicken nacho's (advertorial)

Gochujang + loaded nacho's = een droom duo. Deze spicy Korean chicken nacho's móét je proberen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig