Sticky gehaktballetjes van London Loy

Deze sticky gehaktballetjes staan zo op tafel! Bestrooi ze met peper, bosui en pinda's voor wat pittige crunch.

170 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de gember, rasp ook de knoflook. Meng met het gehakt, ei, peper en eventueel zout en vorm met natte handen de gehaktballetjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de gehaktballetjes rondom 6 min. op middelhoog vuur.

  2. Voeg de ketjap en chilisaus toe en laat de saus op middelhoog vuur nog 5 min. iets inkoken, terwijl de balletjes verder garen.

  3. Maak ondertussen de rode peper schoon en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de bosuitjes in ringen en hak de pinda’s grof. Verdeel de gehaktballetjes en saus over een schaal en bestrooi met de peper, bosui en pinda’s.

Sticky gehaktballetjes van London Loy

Deze sticky gehaktballetjes staan zo op tafel! Bestrooi ze met peper, bosui en pinda's voor wat pittige crunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig