'Panzanella' met witte bonen en granaatappelpitjes

Zin in een kleurrijke panzanella? Probeer het eens met een mix van verschillende tomaten, witte bonen en granaatappelpitjes!

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur het brood in stukken van 3 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in de oven.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het korianderzaad 2-3 min. op middelhoog vuur. Doe in de vijzel en stamp grof. Snijd de knoflook fijn. Meng het korianderzaad, de knoflook, azijn en mosterd en voeg al roerend de olie toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Spoel de bonen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de peterselie fijn en snijd de olijven grof. Snijd alle tomaten in parten.

  4. Meng het brood met de bonen, olijven, tomaat, dressing, en ⅓ van de granaatappelpitjes en ⅔ van de peterselie. Verdeel over een schaal en verdeel de rest van de granaatappelpitjes en peterselie erover.

'Panzanella' met witte bonen en granaatappelpitjes

Zin in een kleurrijke panzanella? Probeer het eens met een mix van verschillende tomaten, witte bonen en granaatappelpitjes!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig