bewaar
Salade met paprika en tomaat
Salade met paprika en tomaat
bewaar

Salade met paprika en tomaat

Lekker slank gerecht dat in 15 minuten klaar is: het beste van de Italiaanse keuken!

15 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

ansjovisfilets in olie in blik

4 el

olijfolie extra vierge

2 el

balsamicoazijn

1 schaal

Tasty Tom trostomaat

1

rode paprika

800 g

cannellinibonen in blik

125 g

buffelmozzarella

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Lekker slank gerecht dat in 15 minuten klaar is: het beste van de Italiaanse keuken!

Aan de slag

1

Laat de ansjovisfilets uitlekken. Doe ze met de olie en azijn in een kom en pureer met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.

2

Leg de in plakjes gesneden tomaten op een grote schaal. Snijd de paprika in ringen en verdeel over de tomaten. Laat de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af.

3

Meng ze door de groenten. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel met de basilicumblaadjes over de groenten. Besprenkel met de dressing.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.