Tortilla's met paddenstoelen en tomaat-jalapeñosalsa van London Loy

Pak de grillpan er maar bij, voor deze kleurrijke tortilla's met paddenstoelen! London maakt er nog wat tomaat-jalapeñosalsa bij voor extra flavour!

30 min. bereiden

pittig

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de portobello’s en de oesterzwammen grof. Meng met de helft van de olijfolie, de tomatenpuree, een ⅛ van de habanerosaus en bestrooi eventueel met zout. Verhit de grillpan en gril de paddenstoelen (in delen) 4 min, keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de mango en de tomaat in hele kleine blokjes. Snipper de sjalot fijn en snijd de jalapeño fijn. Pers de helft van de limoenen uit, snijd de andere helft in partjes. Meng de mango, tomaat, sjalot en jalapeño met het limoensap en de rest van de olijfolie tot een salsa.

  3. Meng de oregano door de geraspte kaas. Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur. Doe de kaas in de pan en laat 1 min smelten, leg de tortilla erop en bak 1 min. Keer om, verdeel de paddenstoelen over de tortilla. Herhaal dit met de rest van de tortilla’s.

  4. Serveer de tortilla’s met de mangosalsa en de rest van de habanerosaus. Serveer met de limoenpartjes.

Tortilla's met paddenstoelen en tomaat-jalapeñosalsa van London Loy

Pak de grillpan er maar bij, voor deze kleurrijke tortilla's met paddenstoelen! London maakt er nog wat tomaat-jalapeñosalsa bij voor extra flavour!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig