Steek de barbecue aan. Rijg ondertussen de worstjes op de stevige takjes rozemarijn en besmeer met de bakkwast met ½ olie. Snijd de uien in plakken van 1 cm en besmeer met de rest van de olie.
Verdeel de plakken ui over de barbecue en gril 5-7 min. op directe hitte. Keer halverwege om.
Gril ondertussen de spiesjes 8-10 min. op directe hitte en keer regelmatig.
Braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien
Deze braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien kunnen niet ontbreken op jouw Italiaanse barbecue. Even grillen en genieten!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien
Deze braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien kunnen niet ontbreken op jouw Italiaanse barbecue. Even grillen en genieten!

bijgerecht
6 porties
170 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rijg ondertussen de worstjes op de stevige takjes rozemarijn en besmeer met de bakkwast met ½ olie. Snijd de uien in plakken van 1 cm en besmeer met de rest van de olie.
Verdeel de plakken ui over de barbecue en gril 5-7 min. op directe hitte. Keer halverwege om.
Gril ondertussen de spiesjes 8-10 min. op directe hitte en keer regelmatig.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
6 Italiaans gekruide braadworstjes
6 takjes rozemarijn
2 el milde olijfolie
2 middelgrote uien
Dit heb je nodig
barbecue
bakkwast