Braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien

Deze braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien kunnen niet ontbreken op jouw Italiaanse barbecue. Even grillen en genieten!

170 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Rijg ondertussen de worstjes op de stevige takjes rozemarijn en besmeer met de bakkwast met ½ olie. Snijd de uien in plakken van 1 cm en besmeer met de rest van de olie.

  2. Verdeel de plakken ui over de barbecue en gril 5-7 min. op directe hitte. Keer halverwege om.

  3. Gril ondertussen de spiesjes 8-10 min. op directe hitte en keer regelmatig.

Braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien

Deze braadworstjes met rozemarijn en gegrilde uien kunnen niet ontbreken op jouw Italiaanse barbecue. Even grillen en genieten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig