Ontbijtsmoothie met zomerfruit en crumble (advertorial)

Fris zomerfruit, yoghurt en crunchy crumble on top: met deze snelle ontbijtsmoothie in het vooruitzicht stap je zéker met het goede been uit bed. Ook ideaal voor onderweg.

375 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de Sultana-fruitbiscuits en pecannoten grof en meng met de zaden en pittenmix. Verhit de olie in een koekenpan en bak de crumble 5-7 min. op middelhoog vuur, laat afkoelen op een bord.

  2. Doe ondertussen de diepvriesbananen samen met het zomerfruit en de yoghurt in de blender en mix tot een dikke, gladde smoothie, schep af en toe om.

  3. Verdeel de smoothie over meeneembekers. Bestrooi voor het serveren met de zelfgemaakte fruitbiscuitcrumble.

  • bewaartipCrumble over? Deze kun je 2 weken in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel bewaren.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Ontbijtsmoothie met zomerfruit en crumble (advertorial)

Fris zomerfruit, yoghurt en crunchy crumble on top: met deze snelle ontbijtsmoothie in het vooruitzicht stap je zéker met het goede been uit bed. Ook ideaal voor onderweg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig