Overnight oats met banaan en blauwe bessen

Haast ’s ochtends? Maak deze overnight havermout met banaan, blauwe bessen en pindakaas de avond ervoor klaar. Topontbijt om je dag mee te starten.

495 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe ⅓ van de banaan met de melk, 100 g yoghurt (per 4 personen), de dadels, kaneel en ½ van de pindakaas in de blender of keukenmachine en maal fijn. Meng de havermout en de helft van de bessen erdoor.

  2. Verdeel over diepe kommen en verdeel de rest van de bessen erover. Dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht in de koelkast staan.

  3. Halveer de volgende dag de rest van de bananen in de breedte en vervolgens in de lengte, zodat je 4 stukken krijgt. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de banaan in 2 min. op middelhoog vuur bruin, keer halverwege. Hak de amandelen grof.

  4. Verdeel de banaan, de rest van de yoghurt en de rest van de pindakaas over de overnight oats en bestrooi met de amandelen.

Overnight oats met banaan en blauwe bessen

Haast ’s ochtends? Maak deze overnight havermout met banaan, blauwe bessen en pindakaas de avond ervoor klaar. Topontbijt om je dag mee te starten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig