Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Meng de paprika, bosui, avocado, het limoenrasp en -sap met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Paprikasalsa met limoen en bosui
Met deze paprikasalsa geef je elk gerecht een frisse touch. Hij is namelijk verfrissend en lichtpittig tegelijk. Probeer 'm eens bij een vega wrap.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paprikasalsa met limoen en bosui
Met deze paprikasalsa geef je elk gerecht een frisse touch. Hij is namelijk verfrissend en lichtpittig tegelijk. Probeer 'm eens bij een vega wrap.

bijgerecht
4 personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Meng de paprika, bosui, avocado, het limoenrasp en -sap met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
1 bosuitje
1 biologische limoen
1 avocado
1 el milde olijfolie