Paprikasalsa met limoen en bosui​

Met deze paprikasalsa geef je elk gerecht een frisse touch. Hij is namelijk verfrissend en lichtpittig tegelijk. Probeer 'm eens bij een vega wrap.

130 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes van 0.5 cm. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

  2. Meng de paprika, bosui, avocado, het limoenrasp en -sap met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Paprikasalsa met limoen en bosui​

Met deze paprikasalsa geef je elk gerecht een frisse touch. Hij is namelijk verfrissend en lichtpittig tegelijk. Probeer 'm eens bij een vega wrap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig