Gehaktballetjes met teriyaki en noedels (advertorial)

Weinig tijd om te koken? Maak een snel wokgerecht met noedels, groente, gehaktballetjes en teriyaki. Lekker met knapperige pinda’s en een fris partje limoen. En: in 20 minuten op tafel!

870 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in dunne halve ringen. Rasp de gember en knoflook met een fijne rasp.

  2. Verhit de olie in een wokpan op hoog vuur en bak de gehaktballetjes in 4 min. rondom bruin. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak nog 2 min. Voeg de wokgroente toe en bak nog 2 min. terwijl je blijft omscheppen.

  3. Voeg de woksaus toe aan het groentemengsel en bak nog 1 min. mee. Voeg daarna de noedels toe en verwarm nog 2 min. Rooster ondertussen de pinda’s in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. tot goudgeel en laat afkoelen op een bord.

  4. Snijd de limoen in partjes. Verdeel de noedels over kommen. Bestrooi met de pinda’s en serveer met een partje limoen.

  • vegatipVervang de gehaktballen door krokante tempeh.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gehaktballetjes met teriyaki en noedels (advertorial)

Weinig tijd om te koken? Maak een snel wokgerecht met noedels, groente, gehaktballetjes en teriyaki. Lekker met knapperige pinda’s en een fris partje limoen. En: in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig