Tostada's met geroosterde pompoen (advertorial)

Tostada’s zijn knapperig gebakken maistortilla’s. Je belegd ze met allerlei lekkers waar je maar zin in hebt. In deze versie gaan we voor gemarineerde flespompoen uit de oven, een gebakken ei en avocado.

745 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en snijd in blokjes van een ½ cm. Meng de pompoenblokjes met ⅔ van de red sauce en de helft van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in de oven in ca. 25 min. gaar. Schep halverwege om.

  3. Verwarm ondertussen de refried beans in een steelpan op laag vuur. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak (in delen) 8 spiegeleieren (per 4 personen).

  4. Maak de avocado schoon en snijd in dunne plakken. Besmeer elke tostada met een laag refried beans. Leg er een spiegelei op, verdeel er wat geroosterde pompoenblokjes over en leg er een paar plakjes avocado bij. Giet er de rest van de red sauce overheen en verkruimel de witte kaas erover.

  • combinatietipLekker met verse koriander en ingelegde ui.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Tostada's met geroosterde pompoen (advertorial)

Tostada’s zijn knapperig gebakken maistortilla’s. Je belegd ze met allerlei lekkers waar je maar zin in hebt. In deze versie gaan we voor gemarineerde flespompoen uit de oven, een gebakken ei en avocado.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig