Kook de eieren in 7 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander grof. Verkruimel de witte kaas.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en verwarm de huevos rancheros-saus 3-4 min, maar hou 2 el saus apart (per 8 personen). Meng de nachochips door de warme saus.
Verdeel de ijsbergsla over een grote schaal. Schep de warme nachochips erover. Snijd de gekookte eieren in kwarten en verdeel erover. Bestrooi met de ui, witte kaas, ingelegde uien en koriander. Besprenkel met de achtergehouden saus.
'Huevos rancheros'-nachos (advertorial)
Warm, spicy en een beetje messy: deze nachos in een pittige saus maken van je borrel een feestje!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
'Huevos rancheros'-nachos (advertorial)
Warm, spicy en een beetje messy: deze nachos in een pittige saus maken van je borrel een feestje!

8 personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander grof. Verkruimel de witte kaas.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en verwarm de huevos rancheros-saus 3-4 min, maar hou 2 el saus apart (per 8 personen). Meng de nachochips door de warme saus.
Verdeel de ijsbergsla over een grote schaal. Schep de warme nachochips erover. Snijd de gekookte eieren in kwarten en verdeel erover. Bestrooi met de ui, witte kaas, ingelegde uien en koriander. Besprenkel met de achtergehouden saus.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
4 middelgrote scharreleieren
½ middelgrote ui
10 g verse koriander
100 g witte kaas
1 el zonnebloemolie
210 g La Morena huevos rancheros red sauce
200 g nacho chips naturel
100 g fijngesneden ijsbergsla
40 g ingelegde rode ui in pot