'Huevos rancheros'-nachos (advertorial)

Warm, spicy en een beetje messy: deze nachos in een pittige saus maken van je borrel een feestje!

210 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 7 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander grof. Verkruimel de witte kaas.

  3. Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en verwarm de huevos rancheros-saus 3-4 min, maar hou 2 el saus apart (per 8 personen). Meng de nachochips door de warme saus.

  4. Verdeel de ijsbergsla over een grote schaal. Schep de warme nachochips erover. Snijd de gekookte eieren in kwarten en verdeel erover. Bestrooi met de ui, witte kaas, ingelegde uien en koriander. Besprenkel met de achtergehouden saus.

Gerelateerde recepten

'Huevos rancheros'-nachos (advertorial)

Warm, spicy en een beetje messy: deze nachos in een pittige saus maken van je borrel een feestje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig