Schil en snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes van 0.5 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 0.5 cm en snijd de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Meng alles met het rasp, 1 el limoensap (per 6 personen), de sambal en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kroepoek.
Kroepoek met mango-sambaldip (advertorial)
Als je toch al niet van de kroepoek af kunt blijven, maak er dan meteen een lekker dipje bij! Deze bijvoorbeeld, van mango, tomaat en sambal.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Kroepoek met mango-sambaldip (advertorial)
Als je toch al niet van de kroepoek af kunt blijven, maak er dan meteen een lekker dipje bij! Deze bijvoorbeeld, van mango, tomaat en sambal.

6 personen
105 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes van 0.5 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 0.5 cm en snijd de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Meng alles met het rasp, 1 el limoensap (per 6 personen), de sambal en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kroepoek.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
300 g eetrijpe mango's
100 g tastytom-trostomaten
1 bosui
1 biologische limoen
½ el Conimex sambal oelek
73 g Conimex naturel kroepoek