Kroepoek met mango-sambaldip (advertorial)

Als je toch al niet van de kroepoek af kunt blijven, maak er dan meteen een lekker dipje bij! Deze bijvoorbeeld, van mango, tomaat en sambal.

105 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes van 0.5 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 0.5 cm en snijd de bosui in dunne ringen. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.

  2. Meng alles met het rasp, 1 el limoensap (per 6 personen), de sambal en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kroepoek.

Kroepoek met mango-sambaldip (advertorial)

Als je toch al niet van de kroepoek af kunt blijven, maak er dan meteen een lekker dipje bij! Deze bijvoorbeeld, van mango, tomaat en sambal.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig