Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer ¾ van de mango met de staafmixer tot een gladde saus. Snijd de rest van de mango in kleine blokjes.
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de slagroom, suiker en het merg in 5 min. stijf met een handmixer. Roer de ricotta los met een vork. Boen de sinaasappels schoon, rasp de helft van de oranje schil van 1 sinaasappel. Spatel de slagroom en het rasp voorzichtig door de ricotta.
Schil de sinaasappelen en snijd ze in de breedte in zo dun mogelijke plakjes. Maal ⅔ van de kruidnoten fijn in de hakmolen, hak de rest grof.
Verdeel de fijngemalen kruidnoten over de glazen en druk aan. Zet 3-4 sinaasappelplakjes tegen de wand van elk glas en schep ¼ van het roommengsel in de glazen. Verdeel de mangosaus erover. Schep de rest van het roommengsel in de glazen en verdeel de mangoblokjes en de grof gehakte kruidnoten erover.
Mini mango cheesecake trifle (advertorial)
Zie ginds komt dit toetje al uit de koelkast aan! Luchtige room, zoete mango en een knapperig laagje cheesecakekruidnoten maken dit kinderfeestje-in-een-glas onweerstaanbaar. Perfect om samen te lepelen na het zingen bij de schoorsteen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mini mango cheesecake trifle (advertorial)
Zie ginds komt dit toetje al uit de koelkast aan! Luchtige room, zoete mango en een knapperig laagje cheesecakekruidnoten maken dit kinderfeestje-in-een-glas onweerstaanbaar. Perfect om samen te lepelen na het zingen bij de schoorsteen.

nagerecht
4 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer ¾ van de mango met de staafmixer tot een gladde saus. Snijd de rest van de mango in kleine blokjes.
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de slagroom, suiker en het merg in 5 min. stijf met een handmixer. Roer de ricotta los met een vork. Boen de sinaasappels schoon, rasp de helft van de oranje schil van 1 sinaasappel. Spatel de slagroom en het rasp voorzichtig door de ricotta.
Schil de sinaasappelen en snijd ze in de breedte in zo dun mogelijke plakjes. Maal ⅔ van de kruidnoten fijn in de hakmolen, hak de rest grof.
Verdeel de fijngemalen kruidnoten over de glazen en druk aan. Zet 3-4 sinaasappelplakjes tegen de wand van elk glas en schep ¼ van het roommengsel in de glazen. Verdeel de mangosaus erover. Schep de rest van het roommengsel in de glazen en verdeel de mangoblokjes en de grof gehakte kruidnoten erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetrijpe mango's
1 vanillestokje
250 ml verse slagroom
2 el kristalsuiker
100 g ricotta
2 biologische sinaasappels
150 g Van Delft mango cheesecake kruidnoten
Dit heb je nodig
staafmixer
staafmixer met hakmolen
glaasjes (150-175 ml)



