Giet de kikkererwten af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Meng de kikkererwten met de olie, peper en eventueel zout. Doe de kikkererwten in de airfryer en bak 10 min. Op 200 °C, in tot lichtbruin en knapperig. Schep halverwege om.
Verwarm het naanbrood 2 min. in de airfryer op 200 °C en snijd in 4 punten.
Verdeel de yoghurt over de kommen en strijk met de achterkant van een lepel glad over de bodem en de rand. Verdeel de stoomgroente, de knapperige kikkererwten en het naanbrood naast elkaar over de yoghurt.
Pompoenbowl met kikkererwten en naan
Gek op gemak? Comfortfood in een kom: zachte pompoen, krokante kikkererwten en romige yoghurt met naan om te dippen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pompoenbowl met kikkererwten en naan
Gek op gemak? Comfortfood in een kom: zachte pompoen, krokante kikkererwten en romige yoghurt met naan om te dippen.

hoofdgerecht
2 personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Giet de kikkererwten af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Meng de kikkererwten met de olie, peper en eventueel zout. Doe de kikkererwten in de airfryer en bak 10 min. Op 200 °C, in tot lichtbruin en knapperig. Schep halverwege om.
Verwarm het naanbrood 2 min. in de airfryer op 200 °C en snijd in 4 punten.
Verdeel de yoghurt over de kommen en strijk met de achterkant van een lepel glad over de bodem en de rand. Verdeel de stoomgroente, de knapperige kikkererwten en het naanbrood naast elkaar over de yoghurt.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
200 g kikkererwten
1 tl traditionele olijfolie
450 g stoomgroente pompoen
1 naanbrood knoflook & koriander
250 g yoghurt Griekse stijl 10%
Dit heb je nodig
airfryer