Pompoenbowl met kikkererwten en naan

Gek op gemak? Comfortfood in een kom: zachte pompoen, krokante kikkererwten en romige yoghurt met naan om te dippen.

765 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet de kikkererwten af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

  2. Meng de kikkererwten met de olie, peper en eventueel zout. Doe de kikkererwten in de airfryer en bak 10 min. Op 200 °C, in tot lichtbruin en knapperig. Schep halverwege om.

  3. Verwarm het naanbrood 2 min. in de airfryer op 200 °C en snijd in 4 punten.

  4. Verdeel de yoghurt over de kommen en strijk met de achterkant van een lepel glad over de bodem en de rand. Verdeel de stoomgroente, de knapperige kikkererwten en het naanbrood naast elkaar over de yoghurt.

Gerelateerde recepten

Pompoenbowl met kikkererwten en naan

Gek op gemak? Comfortfood in een kom: zachte pompoen, krokante kikkererwten en romige yoghurt met naan om te dippen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig