Kruidige vis-traybake met naan

Deze traybake met vis uit de oven maken we met masala, zoete aardappel en bloemkool. Lekker met naan erbij en in een handomdraai op tafel.

620 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en de bloemkoolbladeren in stukjes. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd in halve plakken van 1 cm. Rasp de gember. Verdeel de bloemkool met de zoete aardappel, gember, de garam masala en ¾ van de olie over een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep om. Rooster ca. 20 min. in de oven.

  2. Bak ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in reepjes. Dep de vis droog met wat keukenpapier en snijd in gelijke stukken van 4-5 cm.

  3. Haal de bakplaat uit de oven, verdeel de vis en de rest van de olie erover en rooster nog ca. 5 min. in de oven.

  4. Doe ondertussen de yoghurt in een kom en rasp de knoflook erboven. Breng de yoghurt op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Serveer de traybake met de knoflookyoghurt en de naan.

Gerelateerde recepten

Kruidige vis-traybake met naan

Deze traybake met vis uit de oven maken we met masala, zoete aardappel en bloemkool. Lekker met naan erbij en in een handomdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig