Slavink met aardappel, gestoomde bloemkool en mascarponesaus

Soms wil je gewoon een klassieker: een echt AVG’tje met gebakken aardappeltjes, slavink en bloemkool in romige mascarponesaus.

775 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de helft van de boter in een hapjespan en bak de aardappeltjes op middelhoog vuur 12-15 min. tot lichtbruin en knapperig. Voeg na 7 min. de uien toe. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit ondertussen de rest van de boter in een kleine koekenpan en bak de slavinken 15 min. Keer regelmatig.

  3. Bereid ondertussen de stoomgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verdeel de gebakken aardappeltjes, slavinken en groente over de platte borden.

Gerelateerde recepten

Slavink met aardappel, gestoomde bloemkool en mascarponesaus

Soms wil je gewoon een klassieker: een echt AVG’tje met gebakken aardappeltjes, slavink en bloemkool in romige mascarponesaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig