Herfststamppot met slavink

600 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(143)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 4 slavinken

    slavinken

  • 2 rode uien

    rode uien

  • 600 gram gesneden rodekool

    gesneden rodekool

  • 3 zakjes mix voor aardappelpuree

    mix voor aardappelpuree

  • 2 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden

    gedroogde Provençaalse kruiden

  • 0.5 potje zoetzure augurk

    zoetzure augurk

2010 week 42-43 - 2010 week 42-43

Aan de slag

  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.

  2. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  3. Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.

Wat vond je van dit recept?

Herfststamppot met slavink

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig