Herfststamppot met slavink
600 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
4 slavinken
slavinken
2 rode uien
rode uien
600 gram gesneden rodekool
gesneden rodekool
3 zakjes mix voor aardappelpuree
mix voor aardappelpuree
2 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden
gedroogde Provençaalse kruiden
0.5 potje zoetzure augurk
zoetzure augurk
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 42-43 - 2010 week 42-43
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.
Herfststamppot met slavink

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el traditionele olijfolie
4 slavinken
2 rode uien
600 g gesneden rodekool
3 zakjes mix voor aardappelpuree
2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
½ potje zoetzure augurk




